ΥΛΙΚΑ Συνταγής
- Μισό κιλό φασόλια κόκκινα
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 ντομάτες κόκκινες ψιλοκομμένες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 φύλλο δάφνης
- Αλάτι - πιπέρι
- 2-3 φέτες ψιλοκομμένο μπέϊκον (προαιρετικά)
- 2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βάζετε τα φασόλια από την προηγούμενη μέρα στο νερό να φουσκώσουν.
2. Την επόμενη μέρα τα ξεπλένετε καλά και τα βάζετε με νερό. Τα αφήνετε να πάρουν μία βράση.
3. Στη συνέχεια προσθέτετε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη Δάφνη, αλάτι και πιπέρι και αφήνετε να βράσουν σιγά-σιγά για 2 ώρες περίπου. Προαιρετικά, αν θέλετε, προσθέτετε στο βράσιμο και το μπέϊκον ψιλοκομμένο.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
0 Σχόλια