🍵 6 μερίδες
ΥΛΙΚΑ Συνταγής
- 1 κιλό καλαμαράκια
- 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
- 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 φλιτζανάκι άσπρο κρασί
- Το χυμό από 1 λεμόνι
- 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
- 1/2 κιλό kidney beans
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Καθαρίζετε τα καλαμαράκια και τα σοτάρετε σε κατσαρόλα με το ελαιόλαδο.
2. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια και αφού τα σοτάρετε, ρίχνετε το κρασί, το χυμό λεμονιού, τον άνηθο, τα φασόλια (στραγγισμένα από το ζουμί της κονσέρβας) και 1 φλιτζανάκι νερό.
3. Τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά περίπου. Το φαγητό αυτό τρώγεται και κρύο.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
0 Σχόλια