Κρεμμυδοκαγιανάς



 
 🍵 6 μερίδες


ΥΛΙΚΑ Συνταγής

  • 1/2 κιλό κρεμμύδι κομμένα σε φέτες
  • 3-4 ντομάτες κόκκινες ψιλοκομμένες
  • 12 αυγά
  • 2 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 φύλλο δάφνης
  • Αλάτι - πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βάζετε σε ένα τηγάνι ένα φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί, σε μέτρια φωτιά.

2. Ανακατεύοντας, προσθέτετε τη ντομάτα, το αλάτι και το πιπέρι, τη ζάχαρη, τη δάφνη, το υπόλοιπο λάδι, ένα φλιτζάνι νερό και αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά της ώρας περίπου.

3. Χτυπάτε σε μία λεκάνη τα αυγά.

4. Προσθέτετε τα αυγά στο μίγμα και ανακατεύετε καλά με μία ξύλινη σπάτουλα.

5. Αφήνετε 5 λεπτά της ώρας περίπου να δέσουν.

6. Σερβίρεται ζεστό.


ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια