ΥΛΙΚΑ Συνταγής
- 1 1/2 κιλό άσπρο λάχανο
- 2-3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2-3 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 2 κουταλιές σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
- Αλάτι - πιπέρι
- 2-3 γαρύφαλλο
- 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Σοτάρετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο με το λάδι σε μέτρια φωτιά, για 5 λεπτά.
2. Προσθέτετε το λάχανο, πλυμένο και χονδροκομμένο. Ανακατεύετε για 5 λεπτά και προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά (ντομάτα, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, γαρύφαλλο) και το ανάλογο νερό.
3. Αφήνετε να βράσουν για 45 λεπτά της ώρας και σερβίρεται ζεστό.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
0 Σχόλια