ΥΛΙΚΑ Συνταγής
- 1/2 κιλό μακαρόνια χοντρά Νο. 5
- 150 γραμ. γραβιέρα πικάντικη χοντροτριμμένη
- 150 γραμ. χαλούμι χοντροτριμμένο
- 100 γραμ. φέτα σκληρή χοντροτριμμένη
- 100 γραμ. ανθότυρο χοντροκομμένο
- 3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
- Αλάτι
Για τη σάλτσα ντομάτα:
- 2 - 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 200 γραμ. πράσινες πιπεριές
- 1 κύβο κρέατος
- 1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ετοιμάζετε τη σάλτσα ως εξής: Σοτάρετε το κρεμμύδι σε κατσαρόλα με το ελαιόλαδο και όταν μαραθεί ρίχνετε τις πιπεριές, τον κύβο, τα ντοματάκια, αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζετε τη σάλτσα 20 με 30 λεπτά.
2. Βράζετε τα μακαρόνια σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό.
3. Στο μεταξύ αναμιγνύετε σε μπολ τα τυριά.
4. Ζεσταίνετε το λάδι σε τηγάνι και προσθέτετε τα τυριά. Τα ανακατεύετε μέχρι να πάρουν χρώμα.
5. Σουρώνετε τα μακαρόνια και τα βάζετε σε ζεστή πιατέλα. Ρίχνετε το μίγμα των τυριών στα ζεστά μακαρόνια και ανακατεύετε. Σερβίρετε αμέσως.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
0 Σχόλια