Μανιτάρια στιφάδο



🍵 6 μερίδες

ΥΛΙΚΑ Συνταγής

  • 1 κιλό μανιτάρια
  • 1/2 κιλό κρεμμύδια κομμένα φέτες
  • 2 ντομάτες κόκκινες ψιλοκομμένες
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ξύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 ξύλο κανέλλα
  • 1 φύλλο Δάφνη
  • Λίγο χονδρό πιπέρι
  • 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
  • Λίγο αλάτι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βάζετε σε μία κατσαρόλα το κρεμμύδι να μαραθεί με το λάδι για 5 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά.

2. Προσθέτετε τα μανιτάρια κομμένα στα δύο και ανακατεύετε για 5 λεπτά περίπου.

3. Στη συνέχεια προσθέτετε το ξύδι, το σκόρδο, την ντομάτα, αλάτι και πιπέρι, την κανέλλα, τη Δάφνη, το ανάλογο νερό και αφήνετε να βράσουν για μία ώρα περίπου, χωρίς να τελειώσει το ζουμί τους.


ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια