- 6 αυγά
- 3 ντομάτες
- 2 πιπεριές πράσινες
- 2 πιπεριές κόκκινες
- 1 κρεμμυδάκια μέτριο ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 50 γραμμάρια ελιές μαύρες
- Μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 250 γραμμάρια μαργαρίνη
- Αλάτι - Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ξεφλουδίζετε τις ντομάτες, αφαιρείτε το υγρό και τους σπόρους και τις κόβετε σε μικρά κομμάτια.
2. Πλένετε τις πιπεριές, τις σκουπίζετε, τις ανοίγετε, αφαιρείτε τους σπόρους, τις κόβετε σε λεπτές λωρίδες.
3. Τηγανίζετε ελαφρά με τα 2/3 από τη μαργαρίνη, τις πιπεριές και μετά ρίχνετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
4. Όταν ροδίσουν, προσθέτετε τις ντομάτες, το αλάτι, το πιπέρι και τον μαϊντανό. Τα αφήνετε να βράσουν μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά.
5. Αφαιρείτε τα κουκούτσια από τις ελιές.
6. Βάζετε ένα άλλο τηγάνι στην φωτιά με την υπόλοιπη μαργαρίνη. Χτυπάτε τα αυγά, προσθέτοντας λίγο αλάτι και πιπέρι και όταν λιώσει η μαργαρίνη, τα ρίχνετε και ψήνετε την ομελέτα.
7. Σερβίρετε σε πιατέλα, όπου έχετε τοποθετήσει τα λαχανικά, βάζοντας πάνω τους την ομελέτα γαρνιρισμένη με τις ελιές και λίγη κόκκινη πιπεριά.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
0 Σχόλια