- 6 αυγά
- 200 γραμμάρια ζεματισμένο σπανάκι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Άνηθο ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού τυρί τριμμένο
- 250 γραμμάρια μαργαρίνη
- Αλάτι - Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ψιλοκόβετε το σπανάκι, αφού το στραγγίσετε καλά και το σοτάρετε με τη μισή μαργαρίνη.
2. Προσθέτετε το κρεμμύδι και τον άνηθο.
3. Όταν σοταρισθούν καλά, τα βγάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το τριμμένο τυρί.
4. Λιώνετε την υπόλοιπη μαργαρίνη, χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε λίγο αλάτι και πιπέρι.
5. Ψήνετε την ομελέτα.
6. Τοποθετείτε στη μισή επιφάνεια της ομελέτας τα σοταρισμένα υλικά και την διπλώνετε στα δύο.
7. Σερβίρετε σε πιατέλα.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
0 Σχόλια