ΥΛΙΚΑ Συνταγής
- 6 αβοκάντο ώριμα
- 3 ντομάτες χονδροκομμένες
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού άνηθο ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές σούπας ξύδι
- Αλάτι - πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Πλένετε και καθαρίζετε τα αβοκάντο.
2. Στο μπολ που θα σερβίρετε, βάζετε τα αβοκάντο χονδροκομμένα, τις ντομάτες, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και το μαϊντανό.
3. Χτυπάτε το λάδι με το ξύδι, προσθέτετε το αλάτι και το πιπέρι, τα ρίχνετε στη σαλάτα και ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά.
4. Βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο και τη σερβίρετε κρύα.
5. Γαρνίρετε με λίγες φέτες αβοκάντο γύρω-γύρω. Μπορείτε επίσης να τη σερβίρετε και μέσα στα αβοκάντο, αφού τα αδειάσετε.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
0 Σχόλια