ΞΙΦΙΑΣ με ΠΙΠΕΡΙΕΣ

                                       


🍵 6 μερίδες


ΥΛΙΚΑ Συνταγής

  • 1 κιλό ξιφία
  • 2 πιπεριές πράσινες
  • 2 πιπεριές κόκκινες ή πορτοκαλί
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κιλό πατάτες μικρού μεγέθους
  • 1/2 φλιτζάνι άσπρο κρασί
  • Αλάτι και πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Κόβετε τον ξιφία σε κομμάτια βγάζοντας τα κόκκαλα και το δέρμα. Βγάζετε τους σπόρους από τις πιπεριές και τις κόβετε σε ροδέλες. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα κόβετε.Καθαρίζετε τις πατάτες.

2. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σωτάρετε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Προσθέτετε το ψάρι και τις πατάτες και τα σωτάρετε.

3. Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε νερό να τα σκεπάσει, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε την κατσαρόλα στη φωτιά για μερικά λεπτά. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.


ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια