- 12 κρέπες (βλέπε παρασκευή κρέπας)
- 2 κρεμμύδια μέτρια
- 2 κολοκυθάκια ψιλοκομμένα μακρόστενα
- 3 καρότα ψιλοκομμένα μακρόστενα
- 1/2 κιλό λάχανο ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι δυόσμο ψιλοκομμένο
- 1 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο ή μαργαρίνη
- 1 κουταλάκι γλυκού πάπρικα
- 12 φέτες τυρί γκούντα
- 1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
- αλάτι - πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βάζετε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο ή τη μαργαρίνη να κάψει και προσθέτετε το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει για λίγο.
2. Στη συνέχεια, προσθέτετε τα κολοκυθάκια, τα καρότα, το λάχανο, τον άνηθο, το δυόσμο, το ανάλογο αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε για λίγο.
3. Προσθέτετε δύο φλιτζάνια νερό και αφήνετε να βράσουν περίπου 2 λεπτά, μέχρι να απορροφηθεί το ζουμί.
4. Προσθέτετε την τριμμένη παρμεζάνα και με το μίγμα αυτό γεμίζετε τις κρέπες μία μία, βάζοντας από δύο κουταλιές γέμιση στην κάθε κρέπα.
5. Τυλίγετε τις κρέπες σαν φλογέρες και τις βάζετε σε ένα πυρέξ.
6. Καλύπτετε τις κρέπες με τις φέτες τυρί γκούντα και πασπαλίζετε με λίγη πάπρικα μία μία τις κρέπες.
7. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 15 λεπτά της ώρας περίπου και σερβίρετε τις κρέπες ζεστές.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
0 Σχόλια