🍵 6 μερίδες
ΥΛΙΚΑ Συνταγής
- 1/2 κιλό λαζάνια
- 1 μήλο πράσινο ψιλοκομμένο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές σούπας κάρυ
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο ανανά από κονσέρβα
- 250 γραμ. βούτυρο ή μαργαρίνη
- 200 γραμ. παρμεζάνα τριμμένη
- 1 κουταλιά σούπας κορν-φλάουρ
- αλάτι - πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βάζετε το μισό βούτυρο (ή μαργαρίνη) σε μία κατσαρόλα να ζεσταθεί, προσθέτετε τα κρεμμύδια και αφήνετε να σοταρισθούν για 5 λεπτά.
2. Στη συνέχεια, προσθέτετε το μήλο, τον ανανά με το ζουμί του, το κάρυ, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνετε να βράσουν για 25-30 λεπτά.
3. Δένετε τη σάλτσα με το κορν φλάουρ, αφού πρώτα το διαλύσετε σε λίγο νερό και ανακατεύετε να μη σβολιάσει.
4. Βράζετε τα λαζάνια σε αρκετό νερό αλατισμένο, τα κρυώνετε και τα σοτάρετε με λίγο βούτυρο ή μαργαρίνη.
5. Τα σερβίρετε ζεστά με την σάλτσα και την τριμμένη παρμεζάνα.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
0 Σχόλια