🍵 6 μερίδες
ΥΛΙΚΑ Συνταγής
- 1 κιλό μοσχάρι (κομμένο σε μικρά κομμάτια)
- 3-4 καρότα χονδροκομμένα σε ροδέλες
- 200 γραμ. κρεμμυδάκια μικρά στρογγυλά
- 2-3 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 φλιτζάνι τσαγιού μανιτάρια (προαιρετικά) κομμένα στα 2
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο ή μαργαρίνη
- αλάτι - πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βάζετε σε μέτρια φωτιά το μοσχαράκι μέχρι να ροδίσει με το ελαιόλαδο ή τη μαργαρίνη για 5 λεπτά περίπου.
2. Στη συνέχεια, προσθέτετε τα χορταρικά (κρεμμυδάκια καθαρισμένα, μανιτάρια, καρότα, φύλλο δάφνης) και ανακατεύετε για άλλα 5 λεπτά.
3. Κατόπιν σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τις ντομάτες, το αλάτι και το πιπέρι.
4. Προσθέτετε το ανάλογο νερό και αφήνετε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 1 1/2 ώρα περίπου.
5. Σερβίρεται ζεστό.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
0 Σχόλια