Σελινάκι του ψαρά

🍵 6 μερίδες



ΥΛΙΚΑ Συνταγής

  • 1/2 κιλό πετρόψαρα
  • 1/2 κιλό μακαρόνι - σελινάκι
  • 3 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 1 καρότο ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι σέλινο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο ή μαργαρίνη
  • αλάτι - πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βράζετε τα ψάρια μαζί με το καρότο, το κρεμμύδι, το σέλινο για 1 ώρα περίπου. Κατόπιν στραγγίζετε και βάζετε τον ζωμό σε μία κατσαρόλα.

2. Προσθέτετε στον ζωμό το ελαιόλαδο ή τη μαργαρίνη, τις ντομάτες, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, τα μακαρόνια και αφήνετε να βράσουν για 15-20 λεπτά περίπου (αναλογία ζυμαριών - ζωμού: 1 φλιτζάνι ζυμαρικά - 3 φλιτζάνια ζωμού).

3. Σερβίρεται ζεστό.


ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια