ΥΛΙΚΑ Συνταγής
- 1/2 κιλό πετρόψαρα
- 1/2 κιλό μακαρόνι - σελινάκι
- 3 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 1 καρότο ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι σέλινο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο ή μαργαρίνη
- αλάτι - πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βράζετε τα ψάρια μαζί με το καρότο, το κρεμμύδι, το σέλινο για 1 ώρα περίπου. Κατόπιν στραγγίζετε και βάζετε τον ζωμό σε μία κατσαρόλα.
2. Προσθέτετε στον ζωμό το ελαιόλαδο ή τη μαργαρίνη, τις ντομάτες, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, τα μακαρόνια και αφήνετε να βράσουν για 15-20 λεπτά περίπου (αναλογία ζυμαριών - ζωμού: 1 φλιτζάνι ζυμαρικά - 3 φλιτζάνια ζωμού).
3. Σερβίρεται ζεστό.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
0 Σχόλια