Κέτο τσουρέκι σε πλεξούδα

 ΥΛΙΚΑ Συνταγής

- Κρέμα για την συνταγή:


  • 150 γρ κρέμα γάλακτος
  • 25 γρ ξίδι
  • 7 γρ ξηρή μαγιά (για τη γεύση και μόνο)

- Για τη ζύμη, 2 τμχ:

  • 400 γρ. αλεύρι αμυγδάλου ή τριμμένο αμύγδαλο 
  • 95 γρ. ψύλλιουμ
  • 40 γρ. αλεύρι καρύδας
  • 90 γρ. στέβια-ερυθριτόλη 1:1 (Sukrin Gold) 
  • 200 γρ. ασπράδι χτυπημένο ελαφρά (όχι σε μαρέγκα, απλά να αφρατέψει)
  • 200 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 35 γρ. κρόκοι, 2 περίπου

Για την συνέχεια της συνταγής και την εκτέλεσή της πατήστε εδώ: 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια