ΥΛΙΚΑ Συνταγής
- Κρέμα για την συνταγή:
- 150 γρ κρέμα γάλακτος
- 25 γρ ξίδι
- 7 γρ ξηρή μαγιά (για τη γεύση και μόνο)
- Για τη ζύμη, 2 τμχ:
- 400 γρ. αλεύρι αμυγδάλου ή τριμμένο αμύγδαλο
- 95 γρ. ψύλλιουμ
- 40 γρ. αλεύρι καρύδας
- 90 γρ. στέβια-ερυθριτόλη 1:1 (Sukrin Gold)
- 200 γρ. ασπράδι χτυπημένο ελαφρά (όχι σε μαρέγκα, απλά να αφρατέψει)
- 200 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 35 γρ. κρόκοι, 2 περίπου
Για την συνέχεια της συνταγής και την εκτέλεσή της πατήστε εδώ:
0 Σχόλια