🍵 6 μερίδες
ΥΛΙΚΑ Συνταγής
- 1/2 κιλό μύδια
- 1/2 κιλό ρύζι μπόνετ
- 3 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
- 2-3 ντομάτες φρέσκες ψιλοκομμένες
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 200 γραμ. βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Βάζετε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο να ζεσταθεί.
2. Προσθέτετε τα κρεμμύδια, το αλάτι, το πιπέρι και αφήνετε να σοταρισθούν για 5 λεπτά της ώρας περίπου.
3. Στη συνέχεια προσθέτετε τα μύδια - αφού προηγουμένως τα καθαρίσετε και τα πλύνετε καλά - την ντομάτα, το σκόρδο, το ρύζι με το ανάλογο νερό (αναλογία νερού: 1 φλιτζάνι ρύζι, 2 φλιτζάνια νερό) και αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά της ώρας περίπου.
4. Σερβίρεται ζεστό.
0 Σχόλια