ΥΛΙΚΑ Συνταγής
- 2 κονσέρβες 213 ροζ σολομό
- 1 μαρούλι ψιλοκομμένο
- 2 κόκκινα μήλα, κομμένα σε φέτες
- 6 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
- 2 πορτοκάλια χωρισμένα σε φέτες
- 25 γρ. αμύγδαλα καβουρντισμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Στραγγίζετε το σολομό, χωρίς να πετάξετε το λάδι και τον τεμαχίζετε.
2. Στρώνετε τα μαρούλια σε ένα μπολ σαλάτας.
3. Ανακατεύετε το σολομό με τα μήλα, τη μαγιονέζα και το λάδι που κρατήσατε από τις κονσέρβες.
4. Αδειάζετε το μίγμα στο μπολ, πάνω από τα μαρούλια.
5. Ρίχνετε τα αμύγδαλα και τοποθετείτε γύρω - γύρω τις φέτες του πορτοκαλιού.
0 Σχόλια