ΥΛΙΚΑ Συνταγής
- 6 αυγά βραστά, καθαρισμένα
- 1 κονσέρβα 100 γρ. τόνο σε λάδι
- 50 γρ. αγγούρι ψιλοκομμένο
- 2 κουταλιές σούπας ξύδι
- 3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
- ελιές
- μαρούλι
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Κόβετε τα αυγά στη μέση κατά μήκος.
2. Τεμαχίζετε τον τόνο με το λάδι του, τους κρόκους από τα αυγά και προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά.
3. Γεμίζετε τα ασπράδια των αυγών με το μίγμα του τόνου.
4. Τα βάζετε πάνω στα φύλλα μαρουλιού και γαρνίρετε με τις ελιές.
0 Σχόλια