ΥΛΙΚΑ Συνταγής
- 1 κονσέρβα 200 - 220 γραμ. σολομό στραγγισμένο
- 50 γραμ. κρεμμύδι ψιλοκομμμένο
- 1/2 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 3 αυγά
- 75 γραμ. φρυγανιά τριμμένη
- 1 κουταλιά σούπας ξύδι
- αλάτι
- πιπέρι
- σάλτσα ταρτάρ
- τσιπς
- μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Τεμαχίζετε το σολομό και τον ανακατεύετε με το κρεμμύδι, την πιπεριά, το αυγό, τα 50 γραμ. της φρυγανιάς, το ξύδι και το αλατοπίπερο.
2. Χωρίζετε το μίγμα σε 4 μπιφτέκια, πασπαλίζετε με την υπόλοιπη φρυγανιά και τηγανίζετε σε λίγο λάδι για 5 λεπτά.
3. Σερβίρετε αμέσως με σάλτσα ταρτάρ και τσιπς.
4. Γρανίρετε με μαϊντανό.
0 Σχόλια