ΥΛΙΚΑ Συνταγής
- 12 εσκαλοπάκια μοσχαρίσια από κιλότο ή φιλέτο
- 200 γραμ. κρέμα γάλακτος
- 1 ποτήρι κρασί Μαδέρα ή ξηρό μαύρο
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Αλατοπιπερώνετε τα εσκαλοπάκια και τα πασπαλίζετε με αλεύρι.
2. Ρίχνετε το λάδι σε ένα τηγάνι να κάψει και βάζετε τα εσκαλοπάκια να ροδίσουν για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.
3. Τα σβήνετε με το κρασί.
4. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και αφήνετε να ψηθούν για 4-5 λεπτά ακόμη.
5. Τα σερβίρετε ζεστά, γαρνιρισμένα με αγκινάρες και σπαράγγια σωτέ.
0 Σχόλια