Noisette μοσχάρι princess

 🍵 6 μερίδες


ΥΛΙΚΑ Συνταγής

  • 12 εσκαλοπάκια μοσχαρίσια από κιλότο ή φιλέτο
  • 200 γραμ. κρέμα γάλακτος
  • 1 ποτήρι κρασί Μαδέρα ή ξηρό μαύρο
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο αλεύρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Αλατοπιπερώνετε τα εσκαλοπάκια και τα πασπαλίζετε με αλεύρι.

2. Ρίχνετε το λάδι σε ένα τηγάνι να κάψει και βάζετε τα εσκαλοπάκια να ροδίσουν για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.

3. Τα σβήνετε με το κρασί.

4. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και αφήνετε να ψηθούν για 4-5 λεπτά ακόμη. 

5. Τα σερβίρετε ζεστά, γαρνιρισμένα με αγκινάρες και σπαράγγια σωτέ.


ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια