ΥΛΙΚΑ Συνταγής
- 900 γραμ. πατάτες
- 225 γραμ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 κονσέρβα 200 γραμ. τόνο σε λάδι, τεμαχισμένο
- 2 ποτήρια νερού γάλα
- 50 γραμ. τριμμένο τυρί
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Καθαρίζετε τις πατάτες και τις βράζετε σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά.
2. Τις στραγγίζετε και τις κόβετε σε ροδέλες.
3. Στρώνετε τις μισές πατάτες σε βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος και ρίχνετε πάνω το μίγμα του τόνου και του κρεμμυδιού. Καλύπτετε με τις υπόλοιπες πατάτες.
4. Ρίχνετε το γάλα και το τυρί και ψήνετε στο φούρνο για 4 λεπτά στους 200°C.
5. Σερβίρεται ζεστό.
0 Σχόλια