ΥΛΙΚΑ Συνταγής
- 1 κονσέρβα καβούρι 170 γρ.
- 100 γρ. σέλινο, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
- 2 αυγά σφικτά, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
- χυμός 1 λεμονιού
- σέλινο
- αγγούρι
- πράσινη πιπεριά
- καρότα
- μοσχοκάρυδο τριμμένο
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Στραγγίζετε το καβούρι και το τεμαχίζετε.
2. Αναμιγνύετε τα 100 γρ. σέλινο, τα αυγά, το κρεμμύδι, τη μαγιονέζα, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και πιπέρι και το χυμό λεμονιού.
3. Σερβίρετε σε μπολ και γαρνίρετε με μακρόστενα κομμάτια αγγουριού, πράσινης πιπεριάς, καρότου και σέλινου.
4. Αν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μπισκότα του κοκτέιλ για "βούτηγμα".
0 Σχόλια