ΥΛΙΚΑ Συνταγής
- 1 κονσέρβα τόνου 200 γρ. σε λάδι
- 25 γρ. κρεμμύδια χονδροκομμένα
- 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
- 1 κουταλιά σούπας κάπαρη
- 1 κουταλιά σούπας ξύδι
- πράσινη πιπεριά
- φρέσκα κρεμμυδάκια
- μπισκότα του κοκτέηλ
- σέλινο
- αγγούρι
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ρίχνετε στο μπλέντερ τον τόνο με το λάδι του, το κρεμμύδι, την μαγιονέζα, την κάπαρη και το ξύδι.
2. Τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν λεία.
3. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
4. Κόβετε κατά μήκος τα χορταρικά.
5. Σερβίρετε το μίγμα σε ένα μικρό μπολ και γαρνίρετε με τα χορταρικά και τα μπισκότα του κοκτέιλ.
0 Σχόλια